Policie hledá otce rodiny, naposled ho viděli u Brněnské přehrady

foto: rodina Bandova

BRNO – Brněnští policisté hledají pohřešovaného osmatřicetiletého muže Radka Bandu z Brna, jehož zmizení oznámila 13. ledna jeho rodina.

Už od 5. ledna je nezvěstný osmatřicetiletý Radek Banda z Brna, jehož rodina od té doby nemá o něm žádné informace. Naposledy byl spatřen v okolí Brněnské přehrady. Rodina prosí o pomoc s hledáním. Informace i foto poskytla rodina pohřešovaného. Podle jeho dcery se rodina s mužem v den jeho zmizení neviděla a nikomu neřekl, kam má namířeno. Z domu odešel s peněženkou i telefonem, který je ale od jeho zmizení nedostupný. Podle policejní databáze je muž vysoký asi 190 centimetrů, má silnější postavu, černé vlasy, černé strniště, tmavé oči a snědou pleť. „Naposledy byl viděn v okolí Brněnské přehrady,“ uvedla jeho rodina. Mohl by se tam proto pohybovat i nyní. Pokud odkaz v policejní databázi už nefunguje, je pátrání zrušeno.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.