Dva zloději ukradli z obchodu v Krči zubní kartáčky za 13 tisíc!

PRAHA – Neobvyklou krádež řeší od poloviny prosince pražští policisté. Zloději se totiž v obchodě v Krči zaměřili na neobvyklý artikl – zubní kartáčky. Nakradli jich tolik, že majiteli obchodu udělali škodu za téměř 13 tisíc korun.

Policie řeší případ od 18.prosince loňského roku. „Pražští policisté pátrají po totožnosti dvojice mužů, která je podezřelá z krádeže elektrických kartáčků z obchodu v Olbrachtově ulici v Praze 4,“ sdělil policejní mluvčí Jan Rybanský.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Podezřelí přišli do prodejny každý zvlášť, pravděpodobně proto, aby co možná nejméně upoutali pozornost zaměstnanců. Během několika minut se však potkali mezi regály u elektrických kartáčků na zuby a společnými silami, nikým nepozorováni, si několik těchto balení nastrkali do připravené tašky,“ upřesnil mluvčí. Využili i jiné skrýše, kartáčky si schovali do kalhot a pod bundu.

Celkem jich z obchodu bez zaplacení zmizelo 8 včetně příslušenství, čímž majitele de facto okradli o téměř 13 tisíc korun. „Pokud podezřelé poznáváte, kontaktujte prosím linku 158,“ vyzval mluvčí.