Také pacienti v Nemocnici Znojmo volili prezidenta

foto: Nemocnice Znojmo

ZNOJMO – O možnost volby prezidenta byl v Nemocnici Znojmo v porovnání s ostatními volbami velký zájem. V rámci druhého kola prezidentských voleb v pátek volilo 81 pacientů.

V rámci druhého kola prezidentských voleb volilo v Nemocnici Znojmo 32 mužů a 49 žen. Průměrný věk voliče znojemské nemocnice je 69 let. Přitom nejmladší volička má 21 let a nejstarší volička 92 let. 73 pacientů volilo na základě zápisu ve zvláštním seznamu voličů. Na základě voličského průkazu volilo 7 pacientů. Jeden pacient volil v rámci svého okrsku. Největší zájem o volby byl na Oddělení dlouhodobě nemocných, kde odvolilo v rámci 2. kola 27 pacientů a na Ortopedicko-traumatologickém oddělení 14 pacientů. Dva pacienti v nemocnici stihli odvolit v obou kolech. O volbu prezidenta byl v porovnání s ostatními volbami zájem V rámci prvního kola prezidentských voleb 13. ledna 2023 volilo 80 pacientů. Mluvčí nemocnice Petra Veselá

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.