Po srážce dodávky a kamionu na D2 u Velkých Pavlovic hasiči vyprostili dvě zraněné

foto: HZS JMK

BŘECLAV – V úterý před jedenáctou hodinou večer se na 32. kilometru dálnice D2 u Velkých Pavlovic ve směru na Bratislavu srazila dodávka a kamion. Hasiči vyprostili dvě zaklíněné osoby z osobního auta.

Dálnici D2 u Velkých Pavlovic zablokovala v úterý večer srážka dodávky a kamionu. Podle informací policistů dodávka zezadu narazila do kamionu. Hasiči z dodávky vyprostili dvě zaklíněné ženy a předali je do péče záchranářů. Na místo měl původně doletět i vrtulník záchranářů, ale nakonec ho odvolali. „Při nehodě se zranily dvě mladé ženy. Obě byly při vědomí. První z nich se středně těžkým zraněním převezla sanitka na urgetní příjem do brněnských Bohunic. Druhá ze střetu vyvázla s lehčím poraněním a skončila v břeclavské nemocnici,“ uvedla mluvčí záchranky Michaela Bothová. Úsek byl neprůjezdný asi dvě hodiny. Příčina nehody je v šetření. Hasiči zajistili místo nehody a předali je policii k dalšímu šetření.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.