Chcete vylepšit vaše město? Přihlaste se do projektu „PRO ÚSTÍ“

Zdroj: Město Ústí nad Orlicí

ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Napadá vás, co udělat pro zlepšení života ve městě? Podejte návrh do druhého ročníku participačního rozpočtu „PRO ÚSTÍ“.

Právě probíhá další ročník participativního rozpočtu, kde můžete představit vaše nápady, které se týkají Ústí nad Orlicí. K dispozici je online formulář na webových stránkách. Podat ho lze i písemně, a to v obálce na podatelně městského úřadu nebo poslat emailem na adresu pokorna@muuo.cz.

Návrh může podat fyzická osoba starší patnácti let s trvalým bydlištěm na území města nebo v jeho místních částech. Jeden občan může podat maximálně dva návrhy. „Stejně jako v prvním ročníku participativního rozpočtu „PRO ÚSTÍ“ hledáme čtyři projekty, které budou pro město prospěšné, dva malé do 100 tisíc korun a dva velké do 300 tisíc korun. Které budou vybrány rozhodnou sami občané ve veřejném hlasování,“ informoval mluvčí města Lukáš Prokeš.

Další informace se dozvíte na webových stránkách https://www.ustinadorlici.cz/cs/pro-usti, případné dotazy zodpoví koordinátorka projektu Dana Pokorná na telefonu 604 263 254 nebo mailu pokorna@muuo.cz. Odkaz na online formulář najdete zde https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSembkG7m68YVdQFYEVwLxqtrXL7JAGQ3Gl5b5YaXdaGDU0Zzw/viewform