Dopravní informace: V pátek jsou pololetní prázdniny, platí prázdninový řád

ilustrační foto: IDS JMK

JIHOMORAVSKÝ KRAJ – V pátek jsou pololetní prázdniny, proto se v Brně bude jezdit podle prázdninových jízdních řádů. Mimo Brno pak nejedou vybrané školní spoje.

Důležitá je pondělní a úterní výluka mezi Náměští nad Oslavou, Zastávkou u Brna a Brnem. Ve dnech 6. a 7. února v době vždy 8:20 až 15:40 hodin bude upraven provoz na linkách R11, R54 a S4. Tato výluka probíhá v souběhu s velkou výlukou mostu přes Svratku. Po dobu výluky nepojedou autobusy linky X v úseku Brno dolní nádraží a Brno hlavní nádraží. Vlaky budou nahrazovány autobusy jedoucími po různých trasách. Autobusy náhradní dopravy za linku S4 nebudou ukončeny na nádraží Brno dolní, ale pojedou ze stanoviště před Hlavním nádražím. Další bude výluka autobusů v ulici Kulkově z důvodu postupujících prací při výstavbě velkého městského okruhu. Od 6:00 v sobotu 4. února  do ukončení provozu v neděli 5. února  bude zcela uzavřena část ulice Kulkovy mezi křižovatkou s ulicí Rokytovou a zastávkou Podsednická. Autobusová linka 64 pojede v úseku Stará osada – Podsednická obousměrným odklonem přes zastávku Židenice, kasárna. Vynechá tak zastávku Údolíček a na odklonové trase obslouží zastávku Židenice, kasárna. Zastávka Podsednická zůstává v obou směrech přeložena o 150 metrů směrem k zastávce Kulkova.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.