Tenisté budou mít novou halu i s hotelem

Foto ilustrační

HRADEC KRÁLOVÉ – V nejbližších měsících klub chystá rozsáhlou rekonstrukci tenisového areálu, náklady půjdou do desítek milionů. Milovníci tenisu se tak dočkají nových kurtů, dokonce i hotelu.

V Malšovicích bylo v posledních dnech zahájeno bourání objektu v tenisovém areálu kousek od cesty Hradečnice. Na jaře by zde měly probíhat stavební práce a v příštím roce by na místě měla stát nová hala se třemi kurty a hotelem. Celkové náklady dosáhnou zhruba ke sto padesáti milionům korun. „Starou budovu bouráme na základě platného demoličního výměru a předpokládáme, že v dubnu budeme mít stavební povolení i vybranou firmu a začneme stavět. V červnu příštího roku by mohlo být hotovo a areál začne sloužit. Současně už jsme zahájili přípravné práce na vznik dětského a workoutového hřiště v přilehlém lesíku,“ říká předseda SK Tenis HK Pavel Hep.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.