Návštěvníci budoucího hotelu budou moci navštívit masáže i posilovnu

Foto ilustrační

HRADEC KRÁLOVÉ – V případě rekonstrukce tenisového areálu nepůjde jen o nové kurty, ale také o výstavbu klubovny, posilovny, a především hotelu. Vznikne tak nový počet pracovních míst a vyhledávaná lokalita bude zase o něco atraktivnější.

V Malšovicích by kromě nové haly se třemi tenisovými kurty měl vyrůst také objekt s klubovnou, posilovnou, cvičebním sálem, prostory pro fyzioterapeuty a maséry, ale především budova s hotelem. Ta by měla pojmout až čtyřicet nocležníků. Tenisový klub se do rozsáhlých úprav může pustit díky podpoře města, které je vlastníkem pozemků. Nové zázemí s hotelem by mělo zvýšit cestovní ruch ve městě a přispět i k rozvoji hradeckého tenisu. „Stará správní budova už nebyla hezká a díky hotelu vzniknou i nová pracovní místa. Lidé se sem budou sjíždět na velké turnaje a naše město bude zase o trochu víc žít,“ libuje si seniorka Jana Součková.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.