OBRAZEM: Hasiči opět v akci. Sníh komplikuje dopravu v kraji

Fotky Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

OLOMOUCKÝ KRAJ – Čerstvý sníh dnes od rána komplikuje dopravu na silnicích. Hasiči pomáhají u dopravních nehod v celém Olomouckém kraji. Apelují na řidiče, aby přizpůsobili svou jízdu aktuálním podmínkám na silnicích.

Náledí překvapilo řidiče v úterý 31. ledna, dnes zase dopravu na silnicích zkomplikoval čerstvý sníh. “Od rána opět vyrážíme kvůli čerstvému sněhu k většímu počtu dopravních nehod v kraji,” uvedla na Twitteru mluvčí hasičů Lucie Balážová. V Újezdu u Uničova na Olomoucku řešili auto v potoce, v České Vsi na Jesenicku převrácený kamion s kulatinou, vůz po smyku skončil v příkopu v Postřelmově a Olšanech na Šumpersku. Na D1 u Lipníka nad Bečvou řešili nehodu dvou osobních aut, u Palonína na Mohelnicku na D 35 nehodu osobního auta a nákladní cisterny. V Olomouci je zaměstnaly dvě nehody, vyjeli také do Uničova a Horní Loděnice na Šternbersku.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.