Řidič se snažil před hlídkou ukrýt pod volant auta. Proč?

foto ilustrační: Pixabay

FRÝDEK – MÍSTEK – Podivně chovající se mladík, zaujal ve večerních hodinách hlídku strážníků. Muž seděl za volantem auta a chystal se zaparkovat před jedním supermarketem.

V momentě, kdy spatřil hlídku, tak se snažil schovat pod volant auta, v domnění, že se před policisty snad ukryje. Policisté se rozhodli, že se mladíkovi „podívají na zoubek.“ Při následné kontrole okamžitě zjistili, proč se řidič pokoušel pod volant schovat. Zjistili, že devětadvacetiletý mladík má odebraný řidičák. Muži zákona postupně zjistili další znepokojivé informace. Test na omamné látky prokázal, že muž je pod vlivem drogy. Nebylo to zdaleka všechno! Dále vyšlo najevo, že se vyhýbá nástupu do vězení za řízení rovněž pod vlivem drogy! „Policisté ho omezili na osobní svobodě předali frýdecko – místeckým kolegům z obvodního oddělení,“ sdělila mluvčí policie Kateřina Kubzová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Z obvodního oddělení zamířil rovnou do věznice, kde si odpyká trest za předchozí trestný čin, za který jak se zdá, odmítal převzít zodpovědnost. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, čímž se mladému muži může pobyt za mřížemi ještě o pár let prodloužit.