Za vysvědčení mohou děti navštívit v ZOO Parku Vyškov výstavu o netopýrech

foto: Zoo Park Vyškov

VYŠKOV – Ve středu začala na Hanáckém statku v Zoo Parku Vyškov výstava České společnosti pro ochranu netopýrů pod názvem „Netopýři tajemní a zranitelní“. Děti mají o pololetních prázdninách vstup zdarma.

Výstava „Netopýři tajemní a zranitelní“ v Hanáckém statku v Zoo Parku Vyškov ukazuje rozmanitost netopýřích druhů vyskytujících se v České republice a představuje netopýry jako jedinečné živočichy, kteří si zaslouží žít v naší blízkosti. „Pro menši děti, ale i pro větší tvořivé, jsme nachystali dílničku. Vyrobíte si papírového netopýra, kterého si odnesete domů nebo nám ho necháte na okrasu,“ uvedla zoo na své stránce. Větší děti či dospělí se mohou pustit do soutěže. Zadání soutěže naleznete u výstavy. Pokud správná řešení vhodíte do slosování, můžete vyhrát vstupenku do ZOO PARKU a DinoParku. Jako odměnu za půlroční práci ve škole i ve školce mají děti od zooparku odměnu v podobě volného vstupu od 3. do 5. února. Výstava, dílnička i soutěž trvá do konce března.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.