Zloději ukradli luxusní mercedes! Do garáže se díky klíčům vloupali nadvakrát

PRAHA –  Dvěma mužům se podařilo dostat ke svazku klíčů, které nabízely přístup do domu na Břevnově i k luxusnímu mercedesu, který stál v garáži. Začátkem ledna si udělali průzkum. O týden později se na místo vrátil jeden z nich v doprovodu ženy. Díky klíči pohodlně nastoupili a odjeli. Pokud je poznáváte, volejte 158.

Dvojice mužů nejdříve prozkoumala dům na Břevnově v Praze 6. Na návštěvu vyrazili 5. ledna před desátou hodinou večerní. Policie zatím nezjistila, jak se dostali ke klíčům od auta a domu.  O týden později se pak do garáže vrátil jeden z mužů společně se ženou. Nasedli do vozidla značky Mercedes Benz za jeden a půl milionu korun a odjeli.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policie zajistila kamerové záznamy, kde je trojice zachycena a prosí veřejnost o pomoc. „Pokud kohokoliv z videozáznamu poznáváte, nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jejich dopadení, kontaktujte prosím linku 158,“ vyzval policejní mluvčí Richard Hrdina.

Zdroj: Policie ČR