Jitka Schneiderová je odbornicí na vztahy, která dokáže pomoci i s panickými stavy

Do života Kristýny Volákové a jejích blízkých zasáhne nová postava v podobě psychoterapeutky a koučky Julie Papežové. Tuto roli si střihla známá a oblíbená herečka, kterou byste v Ulici možná nečekali!

Roli v Ulici nově přijala  herečka Jitka Schneiderová, která hned při prvním setkání odhalí své silné zbraně, díky kterým má obrovský vliv na své klienty. Julie má dobrý pozorovací talent, snadno se dokáže napojit na potřeby druhých. Má vystudovanou fyzioterapii a její přirozená touha pomáhat druhým ji přivedla i k alternativní medicíně. Ve svém oboru totiž brzy narazila na limity klasické medicíny. Díky dalšímu seberozvoji a sebevzdělávání získala mimořádný přehled také v oblastech psychologie, medicíny a sociologie. Dále si rozšířila vzdělání i o celou řadu kurzů a technik, které umně kombinuje klientům takzvaně na tělo. K tomu se vyznačuje i mimořádnou cílevědomostí, díky které si umí jít za svým a nevzdávat to. Navenek je klidná a vyrovnaná, má v sobě zdroj velké vnitřní síly, pevného přesvědčení a schopnosti dosáhnout svých cílů. Nepochybuje o tom, že svým klientům dokáže pomoci, že společně najdou cestu ven z jejich těžkých životních situací. Působí solidně a věrohodně, člověk má při setkání s ní pocit, že ví, o čem mluví, což jen zvyšuje její kredit.

Kristýně je sympatické, že Julie není žádná ezožínka s virgulí, že jí nevnucuje své pravdy, ale naopak ji ujišťuje, že společnými silami dojdou ke kýženému cíli, kterým je zvládnutí její silné panické ataky. Ale ne každý z jejího blízkého okolí bude z Julie tak nadšený jako ona. Například Vandě (Kristýna Hrušínská) Julie do oka hned nepadne… Proč? Nejen to diváci zjistí již tento týden, kdy se Kristýna stane novou Juliinou klientkou.

Zdroj TV Nova