VIDEO: Tomu neuvěříte! Opilá řidička vyjela s autem bez pneumatik!

Foto: Městská policie Ostrava

OSTRAVA -Nebezpečí se zřejmě nebála šestatřicetiletá opilá řidička, kterou před půlnoci zastavili strážníci. Žena se projížděla ulicemi Ostravy Poruby bez jedné pneumatiky! Strážníci navíc ještě zjistili, že žena řídila opilá.

V nedělí 18. února obdrželi strážníci hlášení, že po ulici Francouzská jezdí v autě řidič, který nebezpečně ohrožuje ostatní účastníky silničního provozu. Oznamovatel sdělil, že viděl brázdit ulicemi auto Puegot.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Hlídka se vydala na cestu. Podezřelé auto se jim podařilo zastavit na ulici Sokolovská. Zjistili, že v autě sedí žena. „Prvotní kontrolou vozidla zjistili zásadní poškození obou předních kol. Pneumatika na straně řidiče chyběla úplně a pravá byla roztržená takovým způsobem, že obě kola stála pouze na ráfcích,“ sdělila mluvčí ostravských strážníků Michaela Cieslarová.

Při komunikaci s řidičkou strážníci pojali podezření, že žena požila alkoholický nápoj. Řidička přiznala, že se účastnila oslavy a alkohol před jízdou měla. Defekt na svém vozidle chtěla co nejrychleji opravit, a tak se vydala na cestu. Strážníci tedy ženu podrobili dechové zkoušce, při které nadýchala 1,48 promile. Ženu si převzali policisté k dalšímu šetření.