Vloupal se násilím do garáže a ukradl auto. Po zloději pátrá policie

PLZEŇ – Před spravedlností stále utíká zloděj, který se v době od půlky listopadu 2022 do začátku ledna 2023 násilím vloupal do jedné z řadových garáží v ulici U Panského dvora a ukradl tam nepojízdné auto značky Škoda 110 R červené barvy.

Registrační značky mělo 4P67164 a bylo neosazeno akumulátorem, vybaveno předními dálkovými světlomety. Interiér byl v klasickém provedení s černými koženkovými sedadly. Dále pak ještě ukradl čtyři hliníkové disky osazené letními pneumatikami o rozměru 17″. „Poškozenému majiteli způsobil škodu přes 150 tisíc korun. Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni podat jakoukoliv informaci o odcizeném vozidle zachyceném na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ sdělila mluvčí policie Michaela Raindlová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Více zpráv na téma kriminalita najdete na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.

Zdroj: PČR

Zdroj: PČR