Policie hledá modré vozidlo. Jeho řidič za sebou nechal osmdesátitisícovou škodu

ilustrační foto (zdroj Novinykraje.cz / foto Tomáš Branda)

PÍSECKO – Škodu osmdesát tisíc napáchal řidič osobního automobilu před jedním domem v Milevsku na Písecku. Při projíždění místem totiž poškodil zde zaparkované vozidlo a ujel. Policisté tohoto řidiče nemají. Jediná indicie je, že jel v modrém automobilu. Obrací se tedy s žádostí o pomoc na případné svědky.

Jak uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová, k nehodě došlo ve čtvrtek 23. února v Milevsku na ulici Havlíčkova. „Před domem s číslem popisným 478 parkoval majitel osobní automobil značky VW Touareg. Někdy mezi třetí a čtvrtou odpolední místem projížděl zatím nezjištěný řidič s modrým vozidlem, poškodil u Touarega levý přední nárazník a ujel,“ popsala mluvčí. Řidič za sebou nechal škodu předběžně vyčíslenou na 80 000 korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Případ prošetřují písečtí dopravní policisté. „Obracíme se na případné svědky s žádostí o pomoc. Máte-li k popisované dopravní nehodě jakékoli informace, volejte linku 974 235 254 či 158,“ žádá Čuřínová Ingrišová.