Slepice se v Prostějově proháněly kolem rybníka ve městě

Slepice
Ilustrační foto Pixabay.com

PROSTĚJOV – Městští strážníci v Prostějově řeší během služby spousty různých případů a někdy samozřejmě musí reagovat i na ty méně obvyklé. Včera si museli například poradit s oznámením, že v okolí Drozdovického rybníka pobíhají na volno slepice.

Včera, ve čtvrtek 2. března, si museli prostějovští strážníci poradit s poněkud neobvyklým oznámením. Na tísňovou linku někdo zavolal, že v okolí Drozdovického rybníka pobíhají slepice na volno. Taková situace je samozřejmě naprosto normální na vesnici, ale ve městě to zcela běžné není. Vyslaná hlídka strážníků během krátké chvíle vypátrala majitele, který si své opeřence zahnal zpět domů. Slepice využili situace a utekly dírou v plotě, kterou si vlastník nemovitosti hned opravil. “Celá událost se obešla bez jakékoliv škody a opeřenci si při svém útěku neporanili ani jedno jediné pírko,” uvedla mluvčí Městské policie Prostějov Tereza Greplová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.