Opilý řidič naboural šest aut včetně svého

foto: PolicieČR

HRADECKO – Na uplynulou sobotu jistě dlouho nezapomene pětatřicetiletý šofér vozidla Peugeot 206, nejen že naboural vše, co mu stálo v cestě, ale ještě přenocoval na záchytce. Štětí je, že se nikdo nezranil.

K události došlo v ulici Na Kotli v Hradci Králové. Řidič projížděl kolem zaparkovaných aut a do několika narazil, pak z místa nehody utekl. „Policisté z pohotovostního a eskortního oddělení, kteří byli na místo vysláni, muže záhy zadrželi a podrobili dechové zkoušce, jejíž výsledek byl pozitivní-přes 2,3 promile alkoholu v dechu,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Po vystřízlivění si hříšník od policistů vyslechl obvinění ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody od 6 měsíců do 3 let. Muž s Peugeotem 206 narazil do 4 osobních a jednoho nákladního auta. Na všech šesti vozidlech byla odhadnuta škoda na 115 tisíc korun.