Jakou trať poběžíte na ČEZ RunTour?

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Máte doma malá zlobidla, co mají energie na rozdávání? Zdá se vám, že chytit je je nadlidský úkol? Přihlaste je na ČEZ RunTour! A jestli máte partičku aktivních kamarádů, vezměte je také, protože si můžete dát i štafetu.

Svou trať si tu najde každý. Pokud chcete nechat své děti ochutnat atmosféru skutečného závodu, trochu si zadovádět a změřit síly s vrstevníky, přihlaste je na dětský běh. Distanci pět set metrů, nebo kilometr hravě zvládnou a až přijde čas na vás, pohlídají vám je v dětském koutku. Patříte mezi začátečníky? Tak než se propracujete k delším běhům, začněte tím tříkilometrovým. Výborně poslouží jako první závod, do kterého jste se kdy přihlásili.

Už máte něco naběháno a troufnete si na delší trať? Pak vás v rámci ČEZ RunTour čeká královská disciplína na distanci deset kilometrů a chcete-li se proběhnout s kamarády, můžete na stejné trati absolvovat štafetu. Tak neseďte doma a přijďte si 25. března zaběhat na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích!