Kvapem se blíží Zimní slavnosti Rampušák

foto: Skicentrum Deštné v Orlických horách

RYCHNOVSKO – Už tuto sobotu se můžete těšit v Deštné v Orlických horách na masky, soutěže, koncert skupiny JELEN a závěrečnou afterparty. Připravené budou soutěže pro děti s lyžařskou školou a možnost nakouknout do rolby.

„Nově bude na parkovišti i velký stan se skvělým jídlem od Amenity Hotel & Resort. Všechny masky se po 14. hodině vydají spolu s Rampušákem dolů ze svahu. Nejlepší masky oceníme a Rampušák nám předá své letošní poselství,“ láká k účasti na akci za pořadatele ze Skicentrum Deštné v Orlických horách, Kristýna Řezníčková

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Pro návštěvníky bude připravena i Rampušákova vana. Najděte si svůj tým maximálně pěti lidí, buďte kreativní a vytvořte obojživelné plavidlo, které překoná sníh i vodu. Přesvědčte porotu, že právě vaše jízda a vaše plavidlo bylo to nejnápaditější a nekonečná sláva a tučná odměna a ceny od našich partnerů jsou vaše.

Při soutěži 2 – 5 členných týmů můžete vyhrát finanční odměnu.

  1. místo 6 tisíc korun
  2. místo 4 tisíce korun
  3. místo 2 tisíce korun

Přihlašte se na info@skicentrumdestne.cz a podrobnější info o pravidlech vám přijde zpět. Registrace je otevřena do 23.3.2023.

Od 16:30 se můžete těšit na koncert skupiny Jelen. A hned po něm bude následovat afterparty s DJ.