Neznáte muže na videozáznamu? Mohl by pomoci objasnit případ, který šetří policie

Hledaný muž
Foto a video Policie ČR

OLOMOUC – Policie opakovaně žádá veřejnost o pomoc při zjištění totožnosti neznámého muže. Nyní žádá muže zachyceného na videozáznamu, aby se jim přihlásil a pomohl tak přispět k objasnění věci.

V souvislosti s probíhajícím trestním řízením se policie obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při zjištění totožnosti neznámého muže. S výzvou se na veřejnost obracela už koncem ledna, nyní vyzývá muže zachyceného na videozáznamu, aby se přihlásil na kteroukoliv policejní služebnu nebo kontaktoval bezplatnou linku 158. Svojí výpovědí by totiž mohl značnou měrou přispět k objasnění věci, kterou zmiňujeme níže.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Muž, po jehož totožnosti policie pátrá a obrátila se na veřejnost se žádostí o pomoc již na konci ledna, měl v pátek 20. ledna kolem půl osmé ráno nastoupit v Olomouci na zastávce Hlavní nádraží na autobus číslo 15, který od této zastávky pokračoval jako okružní linka číslo 21 s konečnou zastávkou Aquapark. Muž se měl v autobuse zdržet minimálně další čtyři zastávky. S jistotou se uvnitř nacházel ještě na zastávce Jablonského, jestli zde vystoupil či jel dál, není prozatím známo. Cestovat měl ve střední vozové části, v prostoru pro kočárky, v blízkosti mladé ženy.

Dotyčný by měl být vysoký zhruba 170 centimetrů, silnější postavy, světlé pleti, výrazně světlých očí. Měl krátké šedé vlasy a šedé strniště. Na sobě měl tmavou bundu, tmavé kalhoty a kotníkové boty. Působil upraveným dojmem. “S ohledem na právě probíhající úkony trestního řízení, není v současné době možné poskytnout k případu bližší informace,” uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.