Čtyři opilci z Třebíče putovali na záchytku do Jihlavy, nejstaršímu bylo 74 let

Ilustrační foto

TŘEBÍČ – Na jihlavské záchytce skončili čtyři opilí muži, které během tří dnů zadrželi v různých částech Třebíče městští strážnici. Dvěma mužům nemohli kvůli jejich stavu ani provést dechovou zkoušku.

Dva z hříšníků se stihli zpít ještě před víkendem, strážníci na ně natrefili už v pátek 24. března dopoledne. „Prvního, 55letého muže z Vícenic u Náměště nad Oslavou si všimla obsluha městského kamerového dohledového systému v ul. Soukopova. Pro jeho opilost nebylo možno provést dechovou zkoušku,“ uvedla mluvčí třebíčských strážníků Lucie Šerková. Jen o pár desítek minut později přišlo hlášení o ležícím opilém muži v ulici Arbesova. Ani pětatřicetiletý muž z Třebíče dechovou zkoušku nezvládl.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

K dalšímu opilci vyjížděli strážníci v sobotu 25. března v noci kvůli napadání hostů v baru na Tichém náměstí. Agresor byl poté zachycen městskými kamerami, jak z místa utíká. „Strážníci 31letého muže z Petrovic zadrželi v Jihlavské bráně. Dechová zkouška ukázala pozitivní výsledek 2,37 promile alkoholu,“ doplnila mluvčí. Na záchytce skončil i 74letý muž z Třebíče, kterého strážníci našli v neděli 26. března odpoledne ležícího u parkoviště na Komenského náměstí. Dechovou  zkouškou mu bylo prokázáno 2,05 promile alkoholu.