Druhá etapa stavebních prací brzy začíná

Foto ilustrační

TRUTNOV – Na první dubnový týden je naplánovaná druhá etapa stavebních prací, která si vyžádá úplnou uzavírku. Místní se dočkají nejen nového povrchu silnice, ale i autobusové zastávky a chodníku. Ve výsledku se jedná o mnohamilionovou investici.

V dubnu bude v Trutnově zahájeno několik oprav vozovek a chodníků, některé si vyžádají úplnou uzavírku. Ta se týká i druhé etapy oprav Polské ulice, která začne v pondělí 3. dubna. Jedná se o úsek od železničního přejezdu po křižovatku s ulicí Voletinská. Půjde o navázání na loňské práce, které musely být v listopadu kvůli počasí přerušené. Úplná uzavírka zde potrvá až do konce června. „Jde o společnou investiční akci města a Ředitelství silnic a dálnic. Město zde buduje nový chodník, ten stávající rekonstruuje a také instaluje autobusové zastávky. ŘSD opravuje povrch vozovky. Náklady města na tuto investiční akci, když k letošnímu rozpočtu připočteme částku z loňska, činí 13,5 milionu korun,“ dodává za město David Jelínek.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.