Pohádali se v hospodě! Jeden ze štamgastů pak druhému šel pobourat dům!

KLATOVSKO – Příliš horkou hlavu měl jeden z návštěvníků restaurace v obci na Klatovsku, který to v uplynulých týdnech spolu s dalšími štamgasty trochu přehnal s alkoholem.

Došlo totiž mezi nimi k hádce, po které se onen 43letý muž zvedl a odešel ven se slovy, že jde jednomu ze zúčastněných rozbít okna. Došel k jeho domu, přelezl vstupní branku a na dům hodil hrst štěrku, čímž poškodil dvě okna. Dále poškodil rám balkonových dveří, na kterém vytvořil vryp, a nakonec zohýbal a pomačkal okap nad vchodovými dveřmi. „Pachatel svým počínáním způsobil 29letému majiteli domu škodu v celkové výši nejméně 25 tisíc korun. Policisté proto zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a muži z tohoto skutku také sdělili podezření,“ sdělila mluvčí policie Iva Vršecká.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.