Střet chlapce s osobákem ve Veselí nad Moravou: Policisté hledají řidiče osobního auta

Foto: Policie JMK

HODONÍN – Dopravní policisté hledají řidiče osobního auta, který se v pondělí 3. dubna v 13:29 hodin ve Veselí nad Moravou účastnil dopravní nehody s chodcem.

Ve Veselí nad Moravou v Kollárově  ulici přecházel sedmnáctiletý mladík silnici mimo vyznačený přechod pro chodce (viz foto). Podle policejního mluvčího Petra Zámečníka se chlapec zřejmě řádně nepřesvědčil, zda může silnici bezpečně přejít, a ve vozovce došlo ke kolizi s přijíždějícím osobním vozidlem. Po střetu řidič s chodcem hovořil a ujistil se o tom, že je chodec bez zranění a v pořádku. Ani na vozidle nevznikla škoda, a tak z místa nehody odjel. Později se však kvůli bolestem nechal chlapec ošetřit a nehodu proto dokumentují policisté. Potřebovali by svědectví řidiče, který se účastnil této nehody. Mělo by se jednat o přibližně čtyřicetiletého muže jedoucího v tmavém vozidle, možná šlo o Citroen. „Sám řidič nebo případní svědci se mohou ozvat na telefon 724275039 nebo přímo na linku 158,“ vyzval Zámečník.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.