AKTUALIZOVÁNO: Policisté pátrají po třináctileté Nikole z Třebíčska. Neviděli jste ji?

Foto: Policie ČR

TŘEBÍČ – Policisté vyhlásili v pátek ráno celostátní pátrání po dívce, která odešla ze svého bydliště a nikomu se neozvala. Podle sdělení policie byla dívka nalezena v Třebíči a je v pořádku.

Zmizení třináctileté Nikoly oznámila rodina v pátek 5. května v ranních hodinách. Dívka má bydliště na ulici Dr. Antonína Hobzy v Třebíči a školu navštěvuje v Náměšti nad Oslavou. Měří přibližně 160 centimetrů, je štíhlé postavy. Vlasy má rovné, obarvené na tmavý odstín, s pěšinkou, kde jí barva již odrůstá. Na sobě má zřejmě oblečenou světle fialovou, o několik čísel větší mikinu s kapucí, na hrudníku s kapsou s černou síťovinou a černým nápisem.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Dále by měla mít černé rifle, na kolenou roztrhané. Obuté by měla mít bílé boty s černými doplňky na bocích, boty mají vysokou podrážku. U sebe by měla mít batoh tmavě modrý se sešlým nápisem PUMA. Může mít na hlavě černý plátěný klobouk s rantlem,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová.

Policisté dívku hledali na různých místech, pátrali i mezi kamarády a na sociálních sítích, zatím ale bez úspěchu. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala mluvčí.