Řidič osobního auta srazil na přechodu dvě ženy a ujel. Policie hledá svědky

ilustrační foto místa nehody (zdroj Policie ČR)

TÁBOR – Táborští policisté žádají širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při objasnění dopravní nehody. Ta se stala v Táboře, kde dosud neznámý řidič tmavého automobilu srazil na přechodu pro chodce dvě ženy. Od nehody ujel, aniž by oběma ženám poskytl pomoc.

Nehoda se stala v devět hodin večer 29. dubna 2023 na křižovatce ulic Varšavská a Volgogradská v Táboře. „Dosud neznámý řidič, přesně neustanoveného tmavého osobního motorového vozidla, při odbočování vpravo z ulice Varšavská do ulice Volgogradská, srazil dvě ženy na přechodu pro chodce a z místa dopravní nehody ujel, aniž by poškozeným poskytl potřebnou pomoc. Při dopravní nehodě došlo ke dvěma zraněním, která si vyžádala zásah zdravotnické záchranné služby,“ popsala situaci na místě nehody policejní mluvčí Lenka Pokorná.

situace na křižovatce (zdroj Policie ČR)

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

K posouzení a objasnění všech skutečností nehody policisté hledají svědky. „Žádáme svědky, kteří se v uvedené době pohybovali v okolí křižovatky u Drsů a mohli si všimnout popsané nehody a řidiče vozidla, které ženy srazilo, aby své informace předali policistům na služebně v Divadelní ulici v Táboře, případně na telefonním čísle 974 238 700 či cestou policejní linky číslo 158,“ dodává mluvčí.