Vozovna depa DSZO se po roce otevře veřejnosti

Foto: archiv DSZO

ZLÍN – Příjemnou sobotu mohou strávit obyvatelé i návštěvníci Zlína 10. června. Ve vozovém depu Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice se uskuteční oblíbený Den otevřených dveří, kde si od 9 do 16 hodin přijdou na své děti i dospělí.

Návštěvníci si v depu na Podvesné XVII budou moct zblízka prohlédnout všechny vozy MHD, zařízení dílen, centrální dispečink a také se projet myčkou. „Na zvláštní lince mezi vozovým depem a obratištěm Antonínova budou jezdit po celý den v půlhodinových intervalech domácí i zapůjčená historická vozidla MHD. Zvláštní autobus bude jezdit také z vozovny k sídlu Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje. Jízda těmito zvláštními linkami bude zcela bezplatná,“ láká mluvčí DSZO Vojtěch Cekota.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Připraven bude bohatý program pro děti, ukázky techniky záchranářů a zlínské městské policie. V areálu bude k zakoupení i občerstvení.

„Těšíme se na setkání fanoušků MHD, široké veřejnosti i současných a bývalých zaměstnanců. Každý si během našeho dne otevřených dveří jistě najde něco pro sebe. Je to jeden volný den v roce, kdy se o program obyvatel města stará Dopravní společnost Zlín – Otrokovice. Na tuto akci k nám každoročně přichází několik tisíc návštěvníků. Přijíždějí i fanoušci a zájemci o historii MHD ze vzdálenějších míst. Všechny srdečně vítáme,“ prohlásil ředitel DSZO Josef Kocháň.