Proč Adéla Gondíková nikdy nedostala pohár za úklid?

Herečku Adélu Gondíkovou můžeme v poslední době vídat jako moderátorku pořadu Do pořádku! Vybrali ji jako průvodkyni pořadu právě proto, že miluje úklid?

Zdá se, že moderátorka Adéla Gondíková má zdravý přístup k úklidu, a to i přesto, že její maminka byla motorová myš, která by neuklizeno doma nesnesla. „Nikdy jsem neviděla maminku, že by ležela u televize. Buď byla v práci, nebo pořád něco uklízela, vařila, prala a žehlila!“ popisuje oblíbená herečka.

Také ale přiznává, že pohár uklizeného pokoje, v době, kdy nebydlela doma, na internátu nikdy nevyhrála. „Já byla v pubertě pryč z domu a naše hodnocení pokojů na internátě bylo hodně špatné. Ale je pravda, že nás tam bylo pět, a to se pořádek udržuje velmi těžko…“ Jeden z citátů tvrdí: Vzorně uklizený byt je známkou promarněného života.  Co si o tom tvrzení myslí Adéla? „Něco na tom je. Jak říká moje kamarádka: Nenarodila jsem se proto, abych uklízela😊 Ale já se snažím, aby bylo doma čisto. Ale také je fakt, že znám daleko víc uklizené domácnosti. Naštěstí také hůř uklizené, než máme my. A to mě uklidňuje.“

Co vlastně vede lidi k tomu, aby sbírali spoustu haraburdí. Vysvětlení nám dá asi další citát: „Za každou věcí, která se vám objeví v domácnosti je příběh.“ A právě ty příběhy tvoří náš život a my se s nimi občas neumíme nebo nechceme rozloučit.

Zdroj TV Prima