Soutěž Zaměstnavatel roku 2023 už zná vítěze pro Zlínský kraj

Česká zbrojovka - Iva Světíková a Petra Ševčíková. Foto: Klub zaměstnavatelů

ZLÍNSKÝ KRAJ – Zaměstnavatel roku, nejprestižnější soutěž pro zaměstnavatele v ČR, má za sebou třetí regionální vyhlášení. V pondělí 22. května odpoledne se zástupci pořádajícího Klubu zaměstnavatelů a generálního partnera, společnosti Sodexo Benefity, sešli se zástupci vítězných firem z Jihomoravského a Zlínského. Slavnostní dekorování proběhlo v brněnském Golf Resortu Kaskáda.

Ve Zlínském kraji se žádné překvapení nekonalo a přední příčky opět obsadily firmy, které bodovaly již v předchozích letech. Prvenství v kategorii do 500 zaměstnanců obhájila společnost PSG Construction. „Věřím, že naši zaměstnanci vědí, že jsme féroví odborníci, kteří ctí tradici. To nám pomáhá šířit dobré jméno a získávat nové zaměstnance na doporučení těch stávajících. Zajímáme se o zaměstnance, o jejich pracovní podmínky i kvalitu života. Naše firemní hodnoty žijeme a nejsou jen v rámečcích na stěnách,“ řekla při přebírání ocenění Pavla Houšťová, personální ředitelka skupiny PSG Construction, a připomněla konkrétní akce: „Scházíme se na firemních akcích, máme k dispozici fyzioterapeuta na pracovišti a podporujeme charitativní projekty. Aktuálně teď od 1. června doslova rozjíždíme cyklovýletem akci na podporu dvou nemocných dětí, které doporučili a vybrali naši zaměstnanci.“

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Letošní 21. ročník má už tradiční formát, tedy sedm regionálních vyhlášení, vždy pro dva kraje současně, a následné celostátní finále. To proběhne 12. června v METRONOM Business Centru v Praze, kde bude kromě vyhlášení republikových vítězů představena také finálová desítka ocenění Osobnost roku v oboru HR, určeného pro výjimečné osobnosti, které nominují účastníci regionálních setkání personalistů. Počtvrté bude udělena také cena pro nejlépe hodnoceného zaměstnavatele očima samotných zaměstnanců ve spolupráci s Atmoskopem pod názvem Férový zaměstnavatel 2023 s dobrou atmosférou.

Výsledky pro Zlínský kraj

Kategorie do 500 zaměstnanců

  1. PSG Construction a. s.
  2. NAVOS, a. s.

další místo nebylo uděleno

 

Kategorie do 5000 zaměstnanců

  1. Česká zbrojovka a.s.
  2. Fatra, a.s.

další místo nebylo uděleno

 

Kategorie nad 5000 zaměstnanců

  1. Continental Barum s.r.o.

další místa nebyla udělena