Muž nafackoval své sousedce, jelikož hlasitě otevřela dveře

Ilustrační foto

BRNO – Do sousedského sporu se zamíchali strážníci, když vyjížděli do Starého Lískovce. Tam se nepohodl muž se ženou kvůli hluku.

Osmačtyřicetiletá Brňanka zavolala hlídku na svého čtyřiapadesátiletého souseda, který jí údajně při hádce nafackoval. Spolu se svou matkou hlídce tvrdila, že jakmile otevřela dveře od bytu a chtěla vyjít na chodbu, stál tam její soused, který na ni začal křičet a osočovat ji z hluku. Nakonec ji udeřil dlaní do obličeje tak silně, až jí spadly brýle.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Útočník měl na věc jiný názor. Vysvětlil, že slyšel z bytu nad sebou dupot a hluk a vydal se k němu, aby ženy poprosil o ztišení. Mladá žena otevřela a začala ho urážet a fyzicky napadat. Poté dodal, že sousedské soužití obě ženy narušují vždy, když se napijí alkoholu. „Ani jeden z aktérů nepožadoval lékařské ošetření, podezřením ze spáchání přestupku proti občanskému soužití se budou zabývat úředníci,“ vysvětluje tisková mluvčí Jana Pokorná.