Motorkářka ve Slatiňanech potřebovala první pomoc. V Řestokách zavinila nehodu včela

Dopravní nehodu zavinila včela Zdroj: HZS Pardubice

PARDUBICKÝ KRAJ – Svědky páteční dopravní nehody ve Slatiňanech se staly rovnou hasiči. Zraněné motorkářce poskytovali první pomoc. Kvůli obyčejné včele naboural do stromu řidič auta v Řestokách.

V pátek si chrudimští hasiči našli práci sami v terénu. „Vraceli se z kondičních jízd a v ulici T.G. Masaryka ve Slatiňanech byli svědky dopravní nehody. Událost nahlásili a ihned začali poskytovat první pomoc zraněné motorkářce,“ uvedl mluvčí hasičů Jakub Stryka. Po příjezdu záchranky byl zraněné osobě nasazen krční límec a ve vakuové matraci ji transportovali k ošetření do nemocnice. Hasiči předali místo události Policii ČR k dalšímu šetření.

Staňte se členy FB skupiny Život v Pardubickém kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Bohužel se nejedná o jedinou nehodu za tento den. Řidiči v Řestokách zase vlétla do vozu včela, ten se po ní ohnal a sjel do silničního příkopu. Tam narazil do stromu. Naštěstí skončil jen s lehčím zraněním.

Motorkářka Zdroj: HZS Pardubice