63. filmový festival otevře koncert Ewy Farne

Foto: archiv Ewy Farne

ZLÍN – Návštěvníky 63. Zlín Film Festivalu čeká hned v úvodní den jedinečný zážitek. Ve čtvrtek 1. června zavítá do Zlína Ewa Farna, jedna z nejúspěšnějších českých zpěvaček u nás i v Polsku. Vstupenky jsou již nyní v předprodeji.

Stříbrná Česká slavice zahájí festival největšími hity své pěvecké kariéry. Fanoušci se mohou těšit na koncert s kapelou a tanečníky, kteří Ewu doprovázejí i pěvecky. „Jsem moc pyšná na to, jak teď naše show vypadá. Zahrajeme písně z poslední desky UMAMI, ale i starší singly, které provázejí moji hudební cestu,“ prozradila Ewa Farna.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Vystoupení na Zlín Film Festivalu bude podle ní také pozvánkou na největší koncert jejího života k oslavě 30. narozenin. Ve Zlíně zazní například písně „Měls mě vůbec rád“ z úplných počátků její kariéry, kultovní „Boky jako skříň“, „Boží mlejny“, „Leporelo“, „Jaký to je“ a další. „Častěji teď fungují právě i nejnovější písně z alba UMAMI nebo Vánoce na míru, které ale zrovna v červnu ve Zlíně hrát asi nebudeme,“ doplnila Ewa s úsměvem.

Ewa se do Zlína, který má spojený právě se Zlín Film Festivalem, ráda vrací. „Hráli jsme zde už párkrát a vždy to bylo velmi milé. Obecně Moravu zbožňuji. Lidé tam bývají moc vstřícní a sympatičtí,“ dodala zpěvačka.

Koncert v rámci Zlín Film Festivalu se uskuteční 1. června 2023 od 19. hodiny na Gahurově prospektu, na prostranství festivalového letního kina. Vstupenky jsou již nyní k dispozici na webu festivalu. Cena v předprodeji je 490 korun, na místě budou vstupenky k dispozici za 690 korun.