Arichteva se zase vrátila pod manželova křídla

Oblíbená herečka se objeví v nové hlavní roli jako rozvádějící se matka v nesnázích. Sice to není první návrat Veroniky Arichtevy před kameru po narození syna, ale určitě je to první návrat po porodu, k natáčení s manželem. 

Samozřejmě vytížení obou rodičů znamená hlídání jejich malého a dokonalé plánování rodinného života. „Jen to chce teď trochu víc plánování, aby nevyhrávaly pochybnosti, zda nebýt ještě doma s malým. Nejlíp je na tom Luka, ten si chvíle s babičkami a kamarádkami chůvami dost oblíbil. Tak se mi ulevilo a do práce chodím odpočívat. Ani Eva, kterou hraju, to ale nemá jednoduché a celkem rychle jsem ji pochopila. Je toho na ni hodně, o rodinu se přitom chce postarat nejlíp, jak může. Na rozdíl ode mne však nemá správného parťáka po boku. Uvidíme, zda ho najde,” říká o své roli hlavní představitelka.

Život rozvádějící se matky dvou dětí Evy (Veronika Arichteva) je jeden velký chaos. Jako by nestačilo, že za všech okolností říká to, co si myslí. Zároveň se musí vyrovnávat s tím, že se svým sympatickým ale nespolehlivým manželem (Lukáš Příkazký) stále sdílí malý pražský byt a zatímco pro ni byla prohra v prvním rozvodovém stání jen technikálie, pro něj naopak znamení, že na jejich vztahu je pořád co zachraňovat. Jeho mnohdy až komické žárlivosti příliš nepřidá ani Evina nová práce recepční v prestižní advokátní kanceláři. Zvláště pak, když se kolem Evy začne ochomýtat mladý a sebevědomý právník Martin (Václav Matějovský). Ten, na rozdíl od ní, nemá problém s proplácením složenek ani schopností nechat si své myšlenky pro sebe. Jen se mu nechce vázat, což nevyhovuje jeho partnerce a kolegyni právničce Petře (Veronika Lapková). Mezi ním a Evou to brzy začíná viditelně jiskřit.

Václav Matějovský, kterého znají diváci například ze seriálu Ulice, svoji roli vnímá jako velkou šanci: „Právník Martin je má první větší role a hned je i charakterem, který děj zásadně ovlivňuje. Sebevědomí a schopnost říkat věci, jak ho napadnou, se mi na něm líbí. Přesto, že je možná trochu floutek, má uvnitř dobré srdce a je profík v tom, co dělá. S Martinem to máme podobně, taky rád pracuju na maximum, ale zároveň si umím užívat volna. Věřím, že i ve svém věku už mám divákům co nabídnout, a naplním také představy tvůrců, že Martina našli v tom správném herci.“

Kromě ústřední herecké čtveřice se v seriálu objeví také Patricie Pagáčová, Sára Rychlíková, Martin Sobotka a dětská hvězda sedmdesátých a osmdesátých let a nyní úspěšný divadelní producent Michal Kocourek. Ten se před kameru vrací po téměř čtvrtstoletí. Seriál se natáčí v Praze a Liberci.