Do třetice všeho dobrého! Registrace na kroměřížský Vybarvený běh začala

KROMĚŘÍŽ – Po dvouleté pauze způsobené koronavirovými omezeními se Vybarvený běh vrací do Kroměříže. Na trať centrem města se 4. června vydají sportovci, z nichž mnozí mají zaplacené registrace už z roku 2020 a 2021. „Věřím, že letos se Vybarvený běh uskuteční a společně si jej užijeme,“ doufá starosta Jaroslav Němec.

Vybarvený běh je zábavné sportovní klání, které nadšence z celé země provede po okruhu kroměřížskými uličkami. Celková délka trati je 4,5 kilometru, záleží však na každém z běžců, zda si místo dvou okruhů dá pouze jeden. Účastníci probíhají v barevných zónách záplavou práškových barev a překonávají nejrůznější překážky v podobě bublin nebo nafouknutých balonků.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Mimo běhu čeká na sportovce nabitý celodenní program na Velkém náměstí, kde je také start i cíl. „Připraveny jsou workshopy, hudební, taneční a sportovní vystoupení i stánky s občerstvením. Vyvrcholením programu budou odložené koncerty Barbory Polákové a kapely Tata Bojs, kteří měli vystoupit již v předchozích zrušených ročnících,“ láká mluvčí kroměřížské radnice Jan Vondrášek.

Lidé by se měli registrovat co nejdříve, protože kapacita je omezená. „Podrobné informace, praktické pokyny a samotný registrační formulář najdou zájemci o účast ve Vybarveném běhu na webových stránkách www.vybarvenybeh.cz, aktuální informace přináší také facebooková událost,“ uvedla Marcela Nehodová z útvaru tajemníka.