Eva Burešová se v ZOO ukáže jako otrlá švadlena

To, že je Viky drsňačka, ukázala herečka Eva Burešová  v seriálu ZOO. Ani v okamžiku, kdy při stěhování křesla skončila s tržnou ranou,  nezaváhala. Na rozdíl od Roberta Urbana, který coby soudce Petr pohled na krvavou ruku nevydrží a skácí se k zemi. 

Viky se nešťastně zraní při stěhování, se kterým jí pomáhá Petr Kříž. Z předloktí se jí začne řinout krev a jediné, co chůvu napadne, je si ránu zašít. Je přece švadlena. „Natáčení podobných scén je fajn. Mám ráda, když se ve scénáři objeví něco zajímavějšího. Je to zpestření, ať je to natáčení se zvířaty, kaskadérských kousků nebo právě moje šití tržné rány,“ vzpomíná na natáčení Eva Burešová, které maskéři vykouzlili na ruce krvavou ránu.

„Vypadala dost reálně. Pohled na ni mi nevadil, jsem zvyklá už z dob Modrého kódu, kde jsem hrála sestřičku Petru. Bavilo mě to a vtipné bylo i to, co se stalo potom. Robert Urban omdlel, a to byl možná větší kaskadérský kousek než to samotné šití,“ usmívá se herečka. „Jediné, v čem bylo drobné úskalí, byl počet šancí, kolikrát mohu šít. Udělala jsem to na první pokus, protože jsem nechtěla jizvu zničit – musela by se upravovat a natáčelo by se od začátku,“ prozrazuje zákulisní tajemství seriálová Viky.