Hrad Kašperk již brzy pořádá několik pozoruhodných akcí

KLATOVSKO – Prožijte krásu a tajemství jedinečného nejvýše položeného královského hrad v Čechách, postaveného z příkazu proslulého a mocného českého krále a císaře římského Karla IV.

Využijte jedinečnost tohoto místa a vychutnejte si skvělé zážitky z některého z nevšedních večerních představení.

Fairy Dream
27. 7. 2019 od 20:00
Keltská, renesanční a fantasy hudba na hradním nádvoří v podání dvou skvělých muzikantů. Výjimečný zážitek z pohodového večera na hradě. Fairy Dream, tj. Ida Elena DeRazzaová a Minstrel Albert Dannenmann, to je výjimečný zážitek z pohodového večera na hradě. Exkurze do světa zapomenutých legend, kamenných kruhů a magických bytostí! Hudební uskupení Fairy Dream se věnuje středověké a renesanční hudbě.
Malou ochutnávku z umění těchto hudebníků si můžete poslechnout zde .

VSTUPENKY LZE ZAKOUPIT ONLINE!

Rozmarné léto
30. 7. – 1. 8. 2019, vždy od 21:00
Večerní hradní nádvoří opět nabízí setkání s krásnou vančurovou češtinou,jemným poetickým humorem a hudbou Petra Maláska. Otevřeme říční lázně Antonína Důry s molem i terasou pro návštěvníky, na náměstí přitáhne vůz kouzelník Arnoštek, napne provaz a představení může začít! „Lampy, kouzelný klobouk a strmý provaz – jak je krásné býti kadeřavým.“
V hlavní roli Jan Potměšil, režie Jakub Špalek.
Více informací a malou ochutnávku z představení naleznete na webových stránkách Divadelního spolku Kašpar.

VSTUPENKY LZE ZAKOUPIT ONLINE!

Rozmarné léto – bonus
2. – 3. 8. 2018, vždy od 21:00
Rozmarný bonus lze přirovnat k bonusům filmů na DVD. Zde najdete to, co původní příběh zatajil, vynechal či opomenul – skrytá tajemství, rozhovory šeptané i scény s hvězdičkou. Nechybí nové písně, kouzla a triky i fakta historická. Dárek pro ty, co to chtějí ještě! Pro diváky, kteří Rozmarné léto znají a milují.

VSTUPENKY LZE ZAKOUPIT ONLINE !

Enigmatické variace
23.08.2019 19.00
Martin Stránský a Jan Maléř ve skvělé hře ve výjimečném prostředí. Strhující dialog dvou herců a zároveň dlouholetých přátel v angažmá plzeňského Divadla J. K. Tyla – charismatického Martina Stránského a neméně zdatného Jana Maléře. Během představení se střídá napětí s humorem a dojde na odhalení mnoha tajemství. Samozřejmě jde o ženu!
Martin Stránský byl za roli spisovatele Abela Znorka nominován na cenu Thalie 2011.

VSTUPENKY NA PŘEDSTAVENÍ JE MOŽNÉ ZAKOUPIT ONLINE !