Krajská nemocnice rozšířila termíny očkování proti koronaviru

ZLÍN – Zlínská nemocnice se rozhodla od příštího týdne rozšířit termíny očkování proti onemocnění covid-19. Od pondělí 15. srpna se spouští registrační systém pro očkování 4. dávkou, zařízení nechá volné termíny i pro neregistrované. Od 22. srpna však bude vakcinovat pouze přihlášené.

Očkování se provádí v infekční ambulanci na Plicním oddělení ve 20. pavilonu. Všichni zájemci o očkování se musí registrovat přes Centrální rezervační systém. Ve dnech 15. – 17. 8. je možné přijít i bez registrace, otevřeno je od 8 do 15:30 hodin, s výjimkou střed, kdy se očkuje do 17 hodin. „V současné době očkujeme vakcínou Comirnaty od Pfizer/BioNTech a Spikevax od Moderny,“ dodává tisková mluvčí Dana Lipovská.  Vakcinují se i samoplátci, a to za částku 400 korun. Příchozí předloží kartičku zdravotního pojištění, je vhodné přijít s už vyplněným dotazníkem.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.