Město na řece Otavě žije koncerty. Kdo zde zazpívá?

PÍSEK – Město, ležící na řece Otavě, přivítá v tomto týdnu hned dvě známé hudební skupiny. Na jih Čech totiž dorazí slovenská skupina No Name a ke konci týdne se mohou hudební nadšenci těšit i na „kapelu Hrůzy“. A kdy se na jejich koncerty můžete vypravit?

Kapela No Name do Písku zavítá v rámci svého turné již zítra 20. března 2019. Koncert se uskuteční v Centru kultury města Písek od 19:30 hodin a těšit se můžete například na hity „Čím to je“, „Žíly“ či „Ty a Tvoja sestra“. Zajímavostí turné je, že zde skupina představí píseň, kterou frontman kapely Igor Timko zazpívá dvěma jazyky. Píseň kluci nahráli k stému výročí založení Československa a Igor Timko ji otextoval a nazpíval slovensky a česky! Pokud si to tedy nechcete nechat ujít, pospěšte. Mnoho vstupenek už totiž nezbývá.

Kapela Michala Hrůzy pak hudební fanoušky potěší v pátek 22. března 2019. Koncertovat bude v píseckém Divadle Pod čarou a začátek koncertu je plánován na 20:30 hodin. Kapela vyrazila na klubové turné, aby představila několik zbrusu nových písní z připravovaného alba. „Nebudou chybět ani staré známé hity jako Zakázané uvolnění, Pro Emu nebo 1+1. Do playlistu zařadíme i písničky ze starších alb, které ještě na koncertním podiu nedostaly prostor,“ lákají na své turné. Jako předkapela se zde představí mladá herečka a zpěvačka Nelly.