Michal David na chvilku vyměnil Romstar za Sandru

Nadané hudební trio kapelu Romstar, kterou náš hitmaker Michal David objevil, nahradí 19. května německá popová legenda Sandra, která přijede za svými fanoušky do Olomouce. Chce zde spolu se svými fanoušky oslavit kulaté narozeniny.

V poslední době mohli diváci vídat na koncertech Michala Davida talentovanou kapelu Romstar, kterou tvoří členové rodiny Janečkových, Karel Janeček starší, Karel Janeček mladší (16) a Damian Janeček (12). Pozornost na sebe strhli hned prvním videoklipem na You Tube, který zhlédlo přes 8, 5 milionů sledujících jejich prvního videoklipu s názvem Kde si včera bol. A upoutalo to i Michala Davida, který má čuch na talenty a ten nelenil a kapelu oslovil: „Tati, volá Michal David,“ řekl jednou večer Damian poté, co zvedl telefon. Pochopitelně si všichni mysleli, že se jedná o nějaký vtip. Jak velké pak bylo jejich překvapení, že se jedná skutečně o našeho oblíbeného muzikanta a producenta.

Dnes už mají za sebou oba bratři s otcem několik vystoupení s Michalem Davidem před velkým publikem. Hit kapely s názvem Kde si včera bol zaujal Michala Davida natolik, že tato skladba bude na novém CD Michala Davida a je již natočená. Chystá se i videoklip.

Na nejbližším koncertě ve Funparku u Galerie Šantovka bude Davidovým sparingpartnerem dáma. A to velmi populární! Hudební legenda, jejíž popularita dosáhla vrcholu ve druhé polovině osmdesátých a na počátku devadesátých let 20. století, Sandra. „Naposledy Sandra v Česku vystoupila před třemi lety. Olomoucká show bude jediná, na které letos Sandra u nás zazpívá,“ uvedl Petr Hlávka, ředitel Divadla na Šantovce, které vystoupení pořádá. Fanoušci se mohou těšit na hity Everlasting Love, Hiroshima, In the Heat of the Night nebo Maria Magdalena, kterými Sandra válcovala žebříčky řady světových hitparád. Songy dodnes poslouchají miliony lidí po celém světě. Sandra Cretu, rodným jménem Sandra Ann Lauer, se narodila 18. května 1962 v německém Saarbrückenu. „Na dvojkoncertu s českým hitmakerem Michalem Davidem se chystá spolu se svými fanoušky oslavit kulaté narozeniny,“ zval Petr Hlávka na událost letošní popové koncertní sezony.