O víkendu bylo ve Strakonicích rušno. Muž vyhrožoval, že vystřílí diskotéku

STRAKONICE – Ze soboty na neděli bylo v nočních ulicích ve Strakonicích opravdu rušno. Policisté nejdříve zasahovali při potyčce u jednoho z barů ve městě, při níž došlo ke zranění účastníka rvačky. V druhém případě jeden z hostů diskotéky vyhrožoval, že všechny přítomné vystřílí.

O obou případech informovala policejní mluvčí Jaromíra Nováková. „Policisté byli po druhé hodině nedělního rána přivoláni do ulice Lidická, kde řešili fyzické napadání před barem Melodie. Jeden z přítomných zde utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření ve strakonické nemocnici,“ popsala mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Téměř ve stejný čas na diskotéce v ulici Spojařů ve Strakonicích začal jeden z hostů vyhrožovat vystřílením. „Pořadatelé muže vyprovodili ven z diskotéky. Jeho slova, že si dojde pro zbraně a vystřílí to tam, byla důvodem incident oznámit Policii České republiky. Přivolaní policisté hudební produkce ukončili a diskotéku vyklidili,“ sdělila Nováková. Podezřelým je čtyřiatřicetiletý muž ze Strakonic.