Okradli ho na lavičce! Mladík na Rokycansku přišel o iPhone i další věci

ROKYCANSKO – Účast na festivalu přišla poměrně draho sedmadvacetiletého mladíka, který po skončení této akce usnul znaven v obci Kařez na lavičce.

Když se probral, zjistil totiž, že někdo využil jeho tvrdého spánku a ukradl mu ledvinku, kterou měl přehozenou přes rameno. V ní měl uloženy osobní doklady, mobilní telefon značky Apple iPhone v hodnotě devatenáct tisíc korun, finanční hotovost jeden tisíc korun, platební kartu, sluchátka a nabíječku k mobilnímu telefonu a sluneční brýle. Celková škoda byla vyčíslena na 22 tisíc korun. „Radničtí policisté provedli ohledání místa činu a šetření v okolí. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli i po odcizených věcech pátrají,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.