Opilec ležel v noci na silnici. Řidič zareagoval na poslední chvíli

Ilustrační foto

VELKÉ MEZIŘÍČÍ – O štěstí může mluvit osmapadesátiletý muž, který ve Velkém Meziříčí zůstal ležet za tmy opilý na silnici. Projíždějící řidič dodávky na poslední chvíli strhl řízení, a tak nedošlo k nejhoršímu. Opilý muž utrpěl pouze zranění ruky, se kterým skončil v nemocnici.

Dopravní nehoda se stala v pátek 25. listopadu před půlnocí ve Velkém Meziříčí. „Sedmačtyřicetiletý řidič vozidla Peugeot Boxer jel po ulici Karlov ve směru k ulici Sokolovská. Na komunikaci zřejmě v tu dobu ležel muž, řidič po jeho zahlédnutí strhl řízení do protisměru, přesto ale došlo ke střetu s mužem,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Chodec měl po střetu s vozidlem poraněnou ruku, záchranáři jej převezli k ošetření do nemocnice. Zatímco dechová zkouška řidiče alkohol vyloučila, chodci naměřili policisté 2,83 promile. Dopravní nehodu policie dále šetří.