Pátrání po pacientovi! Z nemocnice zmizel poté, co mu zjistili závažnou diagnozu

PRAHA – Policie hledá pacienta z Prahy, který z nemocnice odešel po absolvování vyšetření na CT, které odhalilo krvácení do mozku. Pokud jste muže potkali nebo víte, kde se zdržuje, kontaktujte linku 158.

Dnes ráno odešel bez vědomí lékaře z nemocnice na Vinohradech v Praze 10 čtyřiasedmdesátiletý muž, který tam byl hospitalizovaný,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Před svým odchodem z nemocnice podstoupil pacient vyšetření pomocí počítačové tomografie. To odhalilo krvácení do mozku. Podle personálu nemocnice je muž ohrožen na zdraví a životě.

Hledaný muž je velmi hubené postavy, krátkých rovných hnědých vlasů, které má česané na patku. Má modré oči. Na sobě by měl mít hnědo béžovou bundu, kostkovanou košili a na hlavě černou kšiltovku s červeným nápisem. Pokud jste muže viděli nebo víte, kde se nachází, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.