Pavla Gajdošíková hlavní rolí ve filmu Chyby ukázala, že herci z ostravské školy umí!

ČESKÁ REPUBLIKA / OSTRAVA – 15. července měl v kinech premiéru film Chyby režiséra Jana Prušinovského. Do hlavní role si režisér vybral mnohostranně talentovanou herečku Pavlu Gajdošíkovou. Ta vystudovala herectví v Ostravě, kde následně působila několik  dalších let v angažmá kultovního Divadla Petra Bezruče.

Film pojednává o osudovém setkání macho muže, kterého si v hlavní mužské roli zahrál skvělý Jan Jankovský, s femme fatale v podání Pavly Gajdošíkové. Jiskra, přitažlivost a láska. Příběh, který se může stát komukoliv z vás, včetně následného odhalení jistých poskvrn z minulosti. Jak se s nečekaným zjištěním vyrovná zamilovaný pár a jaký postoj k věci zaujme okolí?

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line

Jan Prušinovský umí ve své tvorbě kontroverzní témata mezilidských vztahů a postojů otevřít, rozehrát a ukázat divákovi pohledy na věc z mnoha úhlů. Asi nejznámějším důkazem toho je jeho komediální seriál Most! z roku 2019. Úspěch slavil také s filmem a stejnojmenným seriálem Okresní přebor (2012), nebo seriály Trpaslík (2017) a Čtvrtá hvězda (2014).

Film Chyby nabízí silný příběh, který diváka vtáhne do děje. Také ho zavede do filmařsky neokoukaných lokalit. Snímku zároveň prospívá, že režisér vsadil při výběru protagonistů na zatím méně známé, avšak zkušené herce. Jmenujme například další ostravskou tvář, která se ve filmu objeví v epizodní roli, Víta Rolečka.

Přijďte právě teď fandit do kina vztahu Emy a Tomáše ve filmu Chyby.

Foto z filmu: čsfd – Pavla Gajdošíková
Foto z filmu: čsfd – (zleva) Pavla Gajdošíková, režisér Jan Prušinovský a Jan Jankovský

Čtěte dál:

Komentovaný výlet za hornickou historií vede i místy, kde se točila Dukla 61