Plameny pohltily auto na silnici na Zlínsku

BRUMOV-BYLNICE – Dramatické chvilky si prožil řidič, který dnes pár minut před pátou ráno projížděl Brumovem-Bylnicí. V jednu chvíli ucítil ve voze benzín a chvíli nato už bylo auto v plamenech.

K hořícímu vozu spěchaly dvě jednotky hasičů. „Po příjezdu jednotek k místu události hořela motorová část vozu. Hasiči ihned zahájili hasební práce a během pár minut měli požár uhašený a velitel zásahu vyhlásil likvidaci,“ popsala mluvčí hasičů Lucie Javoříková. Požár se naštěstí obešel bez zranění.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Velitel zásahu si na místo povolal vyšetřovatele hasičů. „Ten šetřením zjistil, že řidič při jízdě ucítil uvnitř vozu benzín. Proto zastavil, a když vystoupil, z auta vyšlehly zpod kapoty plameny. Ohledáním automobilu zjistil, že příčinou vzniku požáru byla technická závada na palivovém systému. Škodu společně s majitelem vyčíslil na 40 tisíc korun,“ uvedla Javoříková.

Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK
Foto: HZS ZK