Po dvou letech se do Valašského Meziříčí vrací Uspávání broučků

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Oblíbená akce pro děti i dospělé se po nucené dvouleté pauze vrací do zámku Lešná ve Valašském Meziříčí. Na pořadu je divadlo, ukázky motýlů i vyhledávaný lampionový průvod.

Po peripetiích s koronavirem a uzavřením parku z důvodu havarijního stavu stromů se do zámku Lešná opět vrátí broučci. Hlásí navíc návrat babího léta, proto vám nic nebrání vzít si s sebou lampion a společně s dětmi se vydat na jednu z největších akcí – Uspávání broučků. V pátek 7. října od 17:30 hodin startuje výtvarné tvoření, v 19 hodin přijde na řadu pohádka Příběh včelích medvídků a od 19:30 ukázka odchytu nočních motýlů. Program vyvrcholí ve 20 hodin lampionovým průvodem klikatými pěšinami zámeckého parku, na jehož závěr děti uloží broučky ke spánku. Pokud akci nestihnete, další možnost je v 21. října v revitalizovaném parku u kostele sv. Trojice. Zde program začíná v 17 hodin.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.