Policie hledá svědky tragické nehody na Jihlavsku

JIHLAVA – Policisté vyšetřují nehodu, při které se minulý týden u obce Hodice srazila dvě osobní auta. Pátrají po řidiči vozidla černé barvy, které se mělo v době nehody na místě vyskytovat. Pokud o něm něco víte, případně jste byli sami svědky této nehody, ozvěte se policistům na čísle 158.

Tragická nehoda se stala v pondělí 2. května po čtvrté hodině odpoledne u obce Hodice na Jihlavsku. Psali jsme o tom zde. Po srážce vozidel Peugeot a Opel zůstali na místě čtyři zranění, pro dva z nich přiletěly vrtulníky. Jednu osobu se ale bohužel nepodařilo zachránit. „Těžké zranění utrpěla spolujedoucí ve vozidle Peugeot, která byla zdravotnickou záchrannou službou letecky transportována do brněnské nemocnice, následně zraněním podlehla,“ informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

V souvislosti s nehodou pátrají policisté po vozidle černé barvy, které mělo místem nehody projíždět ve směru od Jihlavy na Telč. Policisté potřebují zjistit totožnost řidiče, případně i jeho spolujedoucích. „Žádáme řidiče vozidla, který místem nehody projížděl, aby se přihlásil na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace, které by vedly ke zjištění jeho totožnosti nebo vypátrání tohoto vozidla. Žádáme rovněž, aby se přihlásily osoby, které dopravní nehodu nebo situaci, která jí předcházela, viděly,“ dodala mluvčí.