Policie pátrá po 14leté dívce z Kolínska. V pátek se nevrátila domů. Rodiče mají strach!

KOLÍN – Policisté vyhlásili pátrání po 14leté dívce jménem Kristína z Kolínska, která v pátek 27. května 2022 nepřišla domů. Naposledy o sobě dala vědět po 14. hodině, kdy rodině uvedla, že jde ke kamarádce, k té ale nedorazila.

Později telefonicky oznámila, že je s kamarádem a vrátí se až v neděli. Vzhledem k věku dívky a neznámé totožnosti zmíněného kamaráda se rodiče obávají o její život a zdraví a kontaktovali policisty, kteří po dívce vyhlásili pátrání jako po dítěti v ohrožení.

Naposledy byl její pohyb zaznamenán po 21. hodině dne 27. května v Praze v Dolních Počernicích. Dívka je bezproblémová a nikdy v minulosti se nestalo, že by se nevrátila domů.

Pohřešovaná Kristína je asi 172 cm vysoká a má štíhlou postavu. Dívka má dlouhé hnědé vlasy, modré oči a pod pravým okem pihu. Na sobě by měla mít černou elastickou sukni, šedé melírované tričko s krátkým rukávem s velkým nápisem Chupa Chups, černou mikinu s kapucí a černé plátěné kotníkové boty značky Converse. S sebou by měla mít černý batoh značky Adidas.

Pokud máte jakékoliv informace o tom, kde by se dívka mohla pohybovat nebo jste jí někde viděli, ozvěte se prosím policistům na linku 158.

Foto: Policie ČR