Policie pátrá po 14letém chlapci v ohrožení

LIBEREC – Liberečtí policisté pátrají po 14 letém chlapci, Ondřeji Mouchovi z Nového Boru – Arnultovic, který odešel dnes, tedy 30. dubna, v 16:50 hodin z Dětského diagnostického ústavu v Liberci. Chlapec je v ohrožení života, neboť pravidelně užívá léky. V případě nepravidelného užívání léků by se u chlapce mohly projevit vážné zdravotní komplikace.

Z Dětského diagnostického ústavu v Liberci chlapec odešel neznámo kam. V době odchodu byl oblečený do šedých tepláků, bílého trička a šedivé mikiny. Chlapec u sebe nemá mobilní telefon, je bez finančních prostředků. Pravděpodobně by se mohl zdržovat ve skupinách obdobně starých lidí. Je také předpoklad, že by mohl směřovat do místa svého bydliště v Novém Boru. Chlapec je 160 cm vysoký, střední postavy, má hnědé oči a krátké hnědé vlasy.

V případě, že víte, kde se chlapec nachází nebo máte informace o jeho výskytu, neprodleně informujte policii prostřednictvím bezplatné linky 158.

Více informací o pohřešovaném chlapci v ohrožení života můžete najít ZDE. V případě, že již odkaz nebude aktivní, bylo pátrání ukončeno.